Slægtsbogen kan nu atter købes

Slægtsbogen “Otto Lawaetz, hans Liv og Gerning tillige med Blade af Slægten Lawaetz’s Historie”er nu atter genoptrykt.

Denne tredje udgave af slægtsbogen fremstår – som den oprindelige – meget, meget smukt indbundet i gedigent lærredsbind med guldtryk. Også denne udgave vil være nummereret. Der er genoptrykt 500 eksemplarer.

Slægtsbogen koster 250 kr.                                              

Da de to forrige udgaver af slægtsbogen udkom med en trykt og opdateret stamtavle indlagt, har vi i legatbestyrelsen besluttet, at man ved køb af den aktuelle udgave af slægtsbogen får tilsendt en nu efterhånden ret omfangsrig og digital udgave af den nyest opdaterede stamtavle.

Bogen kan bestilles hos mig, legatets formand, Marianne Lawaetz. Købere kan maile til legatet: legat@familien-lawaetz.dk 

Skal bogen / bøgerne sendes i Danmark, kommer der 74 kr. på prisen til emballage- og forsendelsesomkostning, men har man mulighed for at afhente bogen/bøgerne hos mig i Sorø, sparer man forsendelsesudgifterne!

Slægtsbogen “Otto Lawaetz, hans Liv og Gerning tillige med Blade af Slægten Lawaetz’s Historie”, udkom første gang i 500 nummererede eksemplarer på Ottos 100 års dag i 1929, og den blev i 1979  første gang genoptrykt i endnu 500 eksemplarer.

Slægtsbogen er en enestående mulighed for at formidle slægtshistorie, så næste generation blandt andet ad denne vej kan få øje på deres rødder og historier om dem, der er gået forud. Af samme grund er bogen også af flere familiemedlemmer benyttet som bedsteforældregave til nyfødte Lawaetz’ere. Måske er bogen en endnu mere oplagt gave til konfirmander, til 18-års fødselsdage – eller til bryllupsgave!

Mange hilsener på legatbestyrelsens vegne

Marianne Lawaetz

Dette indlæg blev udgivet i Ukategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.