Slægtsbogen kan nu atter købes

Slægtsbogen “Otto Lawaetz, hans Liv og Gerning tillige med Blade af Slægten Lawaetz’s Historie”er nu genoptrykt.

Januar 2019

Kære familie

Efter en del tekniske vanskeligheder kan vi nu glæde os over, at genoptrykningen af slægtsbogen ”Otto Lawaetz, hans Liv og Gerning tillige med Blade af Slægten Lawaetz*s Historie” nu er fuldført. Den nye bog fremstår meget, meget smuk – som den oprindelige – indbundet i gedigent lærredsbind med guldtryk. Også denne udgave vil være nummereret. Der er genoptrykt 500 eksemplarer.

Som tidligere nævnt, har legatbestyrelsen besluttet, at bogen ved udgivelsen kan erhverves af familiemedlemmer til en kampagnepris på 200 kr. til og med familiedagen den 25. maj 2019. Herefter sælges bogen til 250 kr. (OBS Indbydelse til familiedagen sendes ud pr mail og kommer også på Lawaetz-hjemmesiden i februar måned)

 Skal bogen / bøgerne sendes i Danmark, kommer der 74 kr. på prisen til emballage- og forsendelsesomkostning.

 Bogen kan bestilles hos mig, legatets formand, Marianne Lawaetz. Købere kan benytte hjemmesidens link til legatet: legat@familien-lawaetz.dk Har man mulighed for at afhente bogen/bøgerne hos mig i Sorø, sparer man forsendelsesudgifterne!

Slægtsbogen “Otto Lawaetz, hans Liv og Gerning tillige med Blade af Slægten Lawaetz’s Historie”, udkom første gang i 500 nummererede eksemplarer på Ottos 100 års dag i 1929, og den blev i 1979 genoptrykt i endnu 500 eksemplarer.

Slægtsbogen er en enestående mulighed for at formidle slægtshistorie, så næste generation blandt andet ad denne vej kan få øje på deres rødder og historier om dem, der er gået forud. Af samme grund er bogen også af flere familiemedlemmer benyttet som bedsteforældregave til nyfødte Lawaetz’ere. Måske er bogen en endnu mere oplagt gave til konfirmander, til 18-års fødselsdage – eller til bryllupsgave!

 

Mange hilsener på legatbestyrelsens vegne

Marianne Lawaetz

 

Dette indlæg blev udgivet i Ukategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.