Lawaetz familiesammenkomst på Refsnæsgård

Lørdag den 11. juni 2022

Så er indbydelserne til næste familiesammenkomst på Refsnæsgård sendt ud til alle de familiemedlemmer, som vi har E-mail adresse på.

Til de af jer, der har været med de sidste gange, bliver det et gensyn med naturskønne Refsnæs, krydret med lidt familiefortællinger og små anekdoter. Vi skal igen i år både være på Refsnæsgård, trave tur i bakkerne og nyde kaffen i haven med tilhørende bølgeskvulplyde ved Fiskerhuset.

Er det 1. gang, du vover dig ud i at mødes med en stor del af denne endnu større familie, så glæder vi os til at se dig, til at indvie dig i lidt af slægtens historie og give dig mulighed for at få en god snak med slægtninge, du ikke har set i mange år eller måske slet ikke var klar over fandtes 🙂

Du tilmelder dig dagen under menuen Familiesammenkomster ovenfor. Husk samtidig at foretage indbetaling jf. vejledningen i indbydelsen.

Under fanebladet Stamtavlen findes en mailkontakt til Nikolaj Lorentzen, der står for Lawaetzfamiliens stamtavle samt for indsamling af E-mail adresser. Derfor: Hvis du ønsker at modtage indbydelse til næste familiesammenkomst på E-mail eller har du tilføjelser og rettelser til stamtavlen, så send endelig en mail til Nikolaj. Uden jeres input ift. kærester, giftemål, fødsler og dødsfald kan vi ikke holde stamtavlen up to date :-).

Venlig hilsen … vi glæder os til at se dig/jer!

Festudvalget

Dette indlæg blev udgivet i Ukategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.