Familien-Lawaetz på Facebook

Familien-Lawaetz er kommet på facebook – find os her: familien-lawaetz

Dette indlæg blev udgivet i Ukategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Familien-Lawaetz på Facebook

 1. jørgen sass-petersen skriver:

  velagt følger min nye mailadresse.

  joergensass@dukamail.dk

  stamtavle nr.c.3.7.1

  • marianne skriver:

   Tak for den nye mailadresse. Jeg lader den gå videre til Nikolaj Lorentzen, som nu fører stamtavlen og administrerer mailadresser.
   I disse dage arbejdes der på at få udsendt Nyhedsbrev 2017 fra legatbestyrelsen. Nyhedsbrevet kan om et par dage læses på familiens hjemmeside, men brevet skulle også gerne komme frem via mail til alle inden nytår.
   Rigtig god jul til dig og dine.
   Mange hilsener
   Marianne Lawaetz A.10.4.5

 2. Jan Kierrumgaard skriver:

  Hej, jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg kom ind på jeres hjemmeside. Men jeg fandt den meget interessant idet jeg igennem flere år har været i “Fiskerhuset”, da jeg er feriebarn på gården Skaksholm i Gierslev. Feriebror Sven Gabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.